دانلود مقاله درمورد بررسي علل و ميزان ضايعات آرد و نان هاي مختلف

دانلود مقاله درمورد بررسي علل و ميزان ضايعات آرد و نان هاي مختلف

0 8.8k
دانلود مقاله درمورد بررسي علل و ميزان ضايعات آرد و نان هاي مختلف

با دانلود مقاله در مورد بررسي علل و ميزان ضايعات آرد و نان هاي مختلف در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله بررسي علل و ميزان ضايعات آرد و نان هاي مختلف را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله بررسي علل و ميزان ضايعات آرد و نان هاي مختلف ادامه مطالب را بخوانید.

 

نام فایل:مقاله در مورد بررسي علل و ميزان ضايعات آرد و نان هاي مختلف

فرمت فایل: word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:16 صفحه

قسمتی از فایل:

چكيده

اين مطالعه به منظور بررسي ميزان ضايعات آرد و نان ها در نانوائي ها و در حين مصرف و ارتباط آن با كيفيت ماده اوليه، نوع نان، نحوه توليد، پخت و مصرف در سه استان تهران بدليل تنوع نان ها، خوزستان بدليل حداكثر توليد نان بصورت تافتون و در استان گلستان بيشتر بصورت بربري انجام گرديد. اين بررسي ها از آذرماه 1380 طبق پرسشنامه هاي مختلف (پرسشنامه مربوط به خانوار مصرف كننده، پرسشنامه عمومي مصرف كننده، پرسشنامه اختصاصي مصرف كننده) با 286 سئوال به اجرا در آمد. در عمل هم براي يادداشت برداري و آمارگيري از ضايعات نان ها اول هر ماه با تحويل پلاستيك هاي رنگي به منازل، نان خشك هاي هر ماه به تفكيك، لواش، بربري، سنگك، تافتون و حجيم جمع آوري و آخر همان ماه با مراجعه مجدد به منازل نان خشك ها

7,000 تومان