دانلود تحقیق درمورد كارآموزي کامپیوتر جهاد کشاورزی

دانلود تحقیق درمورد كارآموزي کامپیوتر جهاد کشاورزی

0 7.7k
دانلود تحقیق درمورد كارآموزي کامپیوتر جهاد کشاورزی

با دانلود تحقیق در مورد كارآموزي کامپیوتر جهاد کشاورزی در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق كارآموزي کامپیوتر جهاد کشاورزی را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق كارآموزي کامپیوتر جهاد کشاورزی ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد كارآموزي کامپیوتر جهاد کشاورزی

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:85 صفحه

قسمتی از فایل:

مقدمه

 

   کارآموزی در هر واحد اداری يا خدماتی می­تواند امری مفيد در جهت بعمل رساندن يادگيری افراد ­باشد. دانشجويان پس از طی 2 يا چند سال يادگيری احتياج به يک مدت زمانی دارند تا آموخته های خود را به اجرا بگذارند و هم اينکه در محيط کار و عمل قرار گيرند تا بتوانند آموخته­های خود را با شرايط و نيازمندی­های اجتماع وفق دهند.قرار گرفتن در اين محيط­ها علاوه بر اينکه به افراد در تمرين يادگيری­ها و تسلط بر یادگیری­های دوره دانشگاهی کمک می­کند، باعث يادگيری مطالب جديد بسياری نیز  می­شود.

اداره جهاد كشاورزي استان گلستان، بخش ترویج نيز بعنوان يکی از اين مراکز خوب،  برای آزمايـش اين آموخته­ها و همچنین یادگیری هر چه بیشتر مطالب جدبد و به روز و آشنایی با محیط خارج از خانه و دانشگاه می­باشد که من دوره کارآموزی 240 ساعته خود را در آن جا گذرانده و  دوره بسيار مفيدی را در آن جا داشته­ام. اين گزارش مبتنی بر آموخته های من می­باشد که به طور خلاصه بيان شده است.


تاریخچه ترویج

 

تاریخچه آموزش و ترویج کشاورزی در جهان

تاریخچه آموزش و ترویج در جهان به قرن­های شانزده و هفده بر می­گردد. علاوه بر انجمن های کشاورزی که در قالب آموزش های غیر­رسمی فعالیت داشتند می­توان گفت که توسعه آموزش غیر­رسمی در کشاورزی عملاً ارتباط مستقیم با تاریخ توسعه و آموزش علوم در اروپا دارد.بر طبق مدارک موجود از جمله اولین انجمن­های ذکر شده در تاریخ کشاورزی به جامعه (مشورتی) ایرلند اشاره کرد که در سال 1371 بنیان نهاده شد.

ریشه­های تاریخی ترویج کشاورزی از دوره رنسانس شروع می­گردد، در آن زمان جنبشی شروع می­شود که سعی بر آن داشت تا آموزش و پرورش را با نیاز­های زندگی انسان هماهنگ سازد.

اولین مدارس کشاورزی در اروپا، در لهسـتان ایجاد شد که یکی از آنها در زاروس از سال 1779 شروع به کار کرد و دیگری در ناگی میشلوس در سال 1716 آغاز به کار نمود. از آن پس با توجه به آموزش و آگاه سازی مردم آکادمی تارندت در سال 1811 در ساکون تامین شد و پس از چندی دانشکده کشاورزی لیزنیک مورد بهره برداری قرار گرفت.

بطور کلی در بررسی تاریخی آموزش و ترویج کشاورزی، ملاحظه می­شود که کار آموزش کشاورزی از صورت ارشادی به وسیله انجمن­های ملی که آن هم بصورت غیر رسمی و سازمان نیافته اداره می­شد به نهادی منظم تبدیل گشته و بدین ترتیب مدارس کشاورزی توسعه یافت و با پیشرفت علوم کشاورزی عالی را نیز دربر گرفت.


تاریخچه آموزش و ترویج کشاورزی در ایران

هرچند که بر اساس مدارک و اسناد موجود، ایران از جمله سرزمین­هایی بوده که انسان اولیه در آن به کشت و زرع و دامپروری پرداخته است، لیکن اطلاعات موجود حاکی است که تا قبل از دوره قاجار هیچ موسسه دولتی کار رسیدگی به امور کشاورزی و دامپروری و آموزش در ایران را به عهده نداشت و امور کشاورزی به وسیله ادارات دیگر به خصوص اداره املاک دیوانی یا دیوان خالصجات اداره می­شد.

ازآن دوران به بعد پیشرفت علوم و فنون مربوط به زراعت و دامپروری در دنیا از طرفی و نیاز روز افزون جمعیت در حال رشد کشور از طرف دیگر سبب گردید که پرداختن به امور کشاورزی از جمله کار آموزش و ترویج کشاورزی در ایران نیز اهمیت قابل توجهی برخوردار باشد، در این راستا طی سالیان گذشته ، موسسات و تشکیلات وزارت کشاورزی و جهاد کشاورزی و در سطوح بالاتر آموزشی به دانشگاه­ها و موسات آموزش عالی اشاره نمود .

 


تاریخچه آموزش و ترویج کشاورزی در وزارت جهاد

جهاد سازندگی در 27 خرداد سال 1358 به فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد. این ارگان مقدس و انقلابی با هدف ابلاغ پیام روح بخش انقلاب اسلامی به روستائیان، فراهم کردن زمینه های حضور و مشارکت گسترده روستائیان در صحنه های انقلاب، اولویت دادن به روستاها به عنوان پایگاه های تولید و کشاورزی و محور توسعه محرومیت زدایی و ارائه خدمات و امکانات بهداشتی و آموزشی به روستائیان تشکیل و در مدت کوتاهی توانست خدمات درخشانی را به آنان ارائه دهد.

به دنبال الحاق شرکت سهامی شیلات ایران به وزارت جهاد سازندگی (مهر سال 1366) در سال 1369 بر اساس « قانون تفکیک وظایف وزارتخانه ­های کشاورزی و جهاد سازندگی» امور مربوط به حفظ و گسترش و بهره برداری از منابع طبیعی و کلیه امور دام وطیور و عمران روستایی، و آبرسانی روستاها نیز به وزارت جهاد سپرده شد.

معاونت ترویج و مشارکت مردمی وزارت جهاد سازندگی، وظایفی چون گسترش امکانات اجتماعی در محیط روستاها، افزایش دانایی و توانایی و کارایی روستائیان و فراهم نمودن موجبات مشارکت موثر روستائیان در امر رشد و توسعه روستاها را به عهده دارد. از اقدامات مهم این معونت که تا سال 1371 معاونت امور اجتماعی نامیده می­شد، می توان تشکیل شوراهای اسلامی، راه اندازی کتابخانه­های روستایی، تشکیل نمایشگاه­ها و جشنواره­ها برگزاری کلاس­های آموزشی و ترویجی، توزیع نشریه و لوازم تبلیغی و راه اندازی مراکز آموزش روستایی و خانه های ترویج نام برد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر