دانلود تحقیق درمورد آئين نامه جلوگيري از آلودگي آب

دانلود تحقیق درمورد آئين نامه جلوگيري از آلودگي آب

0 7.6k
دانلود تحقیق درمورد آئين نامه جلوگيري از آلودگي آب

با دانلود تحقیق در مورد آئين نامه جلوگيري از آلودگي آب در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق آئين نامه جلوگيري از آلودگي آب را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق آئين نامه جلوگيري از آلودگي آب ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد آئين نامه جلوگيري از آلودگي آب

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:5 صفحه

قسمتی از فایل:

ماده 1- عبارات و اصلاحاتي كه در اين آئين نامه به كار رفته داراي معاني زير مي باشد:

1-    سازمان، سازمان محيط زيست.

2-    شورايعالي ، شورايعالي حفاظت محيط زيست.

3-    آلودگي آب : تغيير مواد محلول يا معلق يا تغيير درجه حرارت و ديگر خواص فيزيكي و شيميائي و بيولوژيكي آب در حدي كه آن را براي مصرفي كه براي آن مقرر است مضر يا غير مفيد سازد.

4-     مواد آلوده كننده آب ( آلوده كننده): هر نوع مواد يا عوامل فيزيكي و شيميائي بيولوژيك كه باعث آلودگي آب گرديده و يا به آلودگي آن بيافزايد.

5-    منابع مولد آلودگي آب ( منابع آلوده كننده): هرگونه منبعي كه فعاليت يا بهره برداري از آن موجب آلودگي آب مي شود كه شامل منابع صنعتي ، معدني ، كشاورزي و دامداري ، شهري و خانگي ، خدماتي و درماني و متفرقه مي باشد.

6-    فاضلاب : هر نوع مايع زائد حاصل از فعاليت هاي صنعتي يا كشاورزي و دامداري يا شهري، بيمارستاني و‌ آزمايشگاهي و خانگي كه به آب يا خاك تخليه گردد.

7-    مواد زائد جامد : هر گونه ماده جامدي كه عرفاً زائد محسوب مي شود مانند زباله، خاكروبه ، خاكستر ، جسد حيوانات ، ضايعات مراكز شهري و صنعتي و زوايد حاصل از تصفيه ، اعم از شيميائي و بيولوژيك و همچنين فضولات انساني و حيواني و مواد زايد بيمارستانها و غيره.

8-    آبهاي پذيرنده : كليه آبهاي سطحي و زير زميني از جمله قنوات ، چاهها و سفره آبهاي زير زميني و چشمه ها و نيز درياها ، درياچه ها ، رودخانه ها و نهرها و تالابها و آبگيرها و بركه ها كه فاضلاب و مواد زائد جامعه به آنها تخليه شده و يا در آنها نفوذ مي كند.

9-    آبهاي ايران : كليه آبهاي داخلي و ساحلي و درياي سرزميني كه تحت حاكميت دولت جمهوري اسلامي ايران قرار دارد.

10-           رقيق كردن: كاهش غلظت مواد آلوده كننده در فاضلاب از طريق اختلاط با آب دريا يا آب پذيرنده.

11-           وسائل و روشهاي مناسب: مناسب ترين وسائل يا روشهائي كه استفاده آن با توجه به شرايط محلي ، درجه پيشرفت و امكانات علمي و فني و هزينه هاي مربوط ، رفع يا كاهش موثر آلوده كننده ها را  امكان پذير مي سازد.

12-           ميزان و معيار ( استانداردها) : حدود مجاز و مشخصات ويژه اي كه با توجه به اصول حفاظت و بهسازي محيط زيست براي آلوده كننده ها و جلوگيري از آلودگي آب تعيين مي شود.

13-           مسئول : شخص حقيقي كه اداره يا تصدي منابع مواد آلودگي از قبيل كارخانجات ، كارگاهها و ساير تاسيسات صنعتي را خواه براي خود ، خواه به نمايندگي از طرف شخص يا اشخاص حقيقي و حقوقي ديگر به عهده داشته يا شخصا به طرق مختلف عامل ايجاد آلودگي است.

14-           مواد زايد سمي و خطرناك: هر نوع ماده زائد آلوده كننده يا تركيبي از مواد و يا ضايعاتي كه داراي قدرت صدمه و آسيب زياد به سلامت انسان يا ساير موجودات زنده يا گياهان بوده يا بر اثر تماس و تكرار داراي عوارض سوء در آنها باشد و قابليت آلوده ساختن آب را دارد.

ماده 2- اقدام به هر عملي كه موجبات آلودگي آب را فراهم آورد ممنوع است.

ماده 3- سازمان با همكاري وزارت خانه هاي نيرو، كشاورزي، جهاد سازندگي‌ ، بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و ساير وزارتخانه ها و سازمانهاي ذيربط حسب مورد نسبت به بررسي و شناسائي كيفيت آبهاي ايران از لحاظ آلودگي اقدام خواهد نمود.

تبصره 1- وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي در مورد آبهاي مشروب از مرحله آبگير طبق قوانين و مقررات خود عمل مي نمايد.

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر