دانلود تجربیات برتر و ابتکار فردی افزایش انگیزه دانش آموزانم با تغییر روش تدریس از سنتی به فعال

دانلود تجربیات برتر و ابتکار فردی افزایش انگیزه دانش آموزانم با تغییر روش تدریس از سنتی به فعال

0 4.7k
دانلود تجربیات برتر و ابتکار فردی افزایش انگیزه دانش آموزانم با تغییر روش تدریس از سنتی به فعال

تجارب برتر و ابتکار فردی و حرفه ای دبیر ریاضیات متوسطه دوم

افزایش انگیزه دانش آموزانم با تغییر روش تدریس از سنتی به فعال

تعداد صفحات فایل : 40صفحه

فرمت فایل : ورد (word) و قابل ویرایش

شرحی مختصر از فایل

چکیده

 با توجه به اهمیت درس ریاضی ،وعدم علاقه به آن از سوی دانش آموزان که منجر به ناتوانی دریادگیری شده      وهمچنین باعث افت تحصیلی و اتلاف بودجه شده. وبه سرزنش و تحقیردانش آموزان،تشکیل خودپنداره ضعیف و کاهش عزت نفس آنان انجامیده وباعث می گردد که اعتماد به نفسشان ضعیف  شود. از این رو و بر اساس وظیفۀ خطیر الهی و تعهد شغلی خود واحساس مسولیتی که در برابر دانش آموزان خود داریم، باید سعی کنیم در صدد رفع این مشکل برایم.بنابراین تصمیم گرفتم در ابتدای امر علل بی علاقگی دانش آموزان را نسبت به درس ریاضی ریشه یابی نمایم وسپس به وسیله روش ها و راهکار ها و فناوری های نوین به حل آن مبادرت ورزم.

انگیزۀ اینجانب به عنوان دبیرریاضی مقطع متوسطه دوم این است که با استعانت از خداوندمتعال واستفاده از نقطه نظرات همکاران،به بررسی موانع ایجاد شده پرداخته وهمچنین با بهره مندی ازوسایل  الکترونیکی و کارهای عملی ، ،تجربیات و راهکارهای ابتکاری ،مهارتهایی را در رابطه با درس مهم ریاضی ایجاد کنم و همچنین روش ها وطرح های مناسبی را در جهت علاقه مندی آنان  به مفاهیم ریاضی در زندگی روزمره فراهم نمایم.

مسأله ای که مطرح است و بسیار فکر مرا به خود مشغول کرده بود این است که با توجه به محور بودن دانش آموزان در فعالیت های کلاس،در راستای هدف این تجربه و ابتکار چگونه توانستم با تغییرروش تدریسم ازسنتی به فعال و روشهای نوین یادگیری انگیزه وعلاقه دانش آموزان پایه اول متوسطه دوم را در درس ریاضی بالا ببرم ؟به عبارت روشنتر با استفاده از چه روشهای می توان،زمینه مناسبی برای شرکت فعال فراگیران در انجام فعالیت های مربوط به درس ریاضی را فراهم نمود.اما نکته مهمی که هست ،ما باید بدانیم که دانش آموزان را همان گونه که هستند بپذیریم،و با زمانی که خودمان دانش آموز بودیم مقایسه نکنیم ، بلکه خود آنها را با خودشان مقایسه کنیم وروش های تدریسمان نیز متناسب با آنها باشد وباید باور کرد که امروزه با گسترش فناوری های جدید اطلاعات وارتباطات کلاس های درس دیروز که تنها وسیله کمک آموزشی آن گچ وتخته سیاه بود را باید کنار گذاشته واز وسایل الکترونیکی جدید (موبایل،تبلت، نرم افزارهای ،کامپیوتر و...) باید استفاده کرد. 

     از این رو از بین کلاس های آموزشگاه  پایه اول را از آنجای که سال گذشته نیز با آنها درس داشته ام و با روحیاتشان آشنایی بیشتری دارم ، را انتخاب نموده ، و با استفاده از برنامه ریزی های که از همان آغاز سال تحصیلی جدید در نظر داشته  این هدف را دنبال نموده. در  امتحانات ریاضی ترم اول، دو کلاس مورد پژوهش افزایش حدود 10نمره ای میانگین نمرات در امتحان ریاضی،  نسبت به اولین امتحانی که گرفته شده بود، خود نشان دهنده موفقیت روش در نظر گرفته شده بود. وهمچنین افزایش حدود 80درصدی  فعالیت گروهی دانش آموزان در کلاس درس ریاضی، و ایجاد شور و نشاط وجنب و جوش در آنان در ماه های پایانی سال تحصیلی که کاملا مشهود بود نشان دهندۀ موفقیت طرح بود.

 از خدای متعال خواستارم که مرا در این امر یاری نمایید. تا بتوانم این روش را در سال های آینده نیز در کلاسهای درس خود اجرا نمایم.

واژگان کلیدی:

1-چگونه:کلمه استفهام است.بطور استفهام استعمال می شود یعنی از چه نوع ودر چه وضع ودر چه حالت وبه چه طور،به چه طرز،وبه چه نحو،به کدام سان،چون، چه جور،چه نوع،چه شکل.(معین: 1381،253)

2-الکترونیک: بخشی از فیزیک که به مطالعۀ پدیده ها و دستگاهای الکترونیکی مانند کامپیوتر و غیره می پردازد.(معین:1381،148)

3-کارهای عملی:آنچه که به مرحلۀ عمل در می آید،شدنی ،قابل اجرا.(معین:1381،643)

4-علاقه:دوست داشتن،دوستی ،پیوند.(معین:1381،640)

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر