7,000 تومان
  • فروشنده : طرفداری

  • کد فایل : 42273
  • فرمت فایل دانلودی : .doc
  • تعداد مشاهده : 8.6k

آخرین فایل ها

- بیشتر -

دانلود تحقیق درمورد حسابداري مالياتي

دانلود تحقیق درمورد حسابداري مالياتي

0 8.6k
دانلود تحقیق درمورد حسابداري مالياتي

با دانلود تحقیق در مورد حسابداري مالياتي در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق حسابداري مالياتي را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق حسابداري مالياتي ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد حسابداري مالياتي

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:23 صفحه

قسمتی از فایل:

پس از جنگ جهاني دوم ، بنا به دلايل متعدد بسياري از كشور ها در صدد اصلاح ساختار مالياتي خود برآمدند . در اين ميان ماليات بر ارزش افزوده در دو دهه گذشته به عنوان يك روش جديد مطرح شده و به لحاظ ويژگيهاي انعطاف پذيري كه دارد مورد توجه كشورهاي مختلف به هنگام اصلاح ساختار مالياتي واقع شده است .اهم دلايلي كه انگيزه هاي اين اصلاح به شمار مي روند را مي توان در چهار گروه زير طبقه بندي نمود :

1.        رفع نارسايي هاي مالياتي سنتي ؛

2.        ايجاد منبع درآمد براي پاسخگويي به هزينه هاي روز افزون دولت؛

3.        ايجاد سيستم هاي مالياتي متناوب با عملكرد پيمانهاي منطقه اي ؛

4.        ايجاد تحول در ساختار مالياتي به دليل هماهنگ نبودن آن با روند توسعه اقتصادي .

عليرغم اينكه به خاطر ناشناخته بودن ماليات بر ارزش افزوده برخي از كشورها نسبت به پذيرش آن ابراز نگراني كرده اند ، اما با گذشت زمان شمار كشورهاي استفاده كننده از اين ماليات به طور قابل توجهي افزايش يافته است .

به طور كلي در بررسي هاي گوناگون در خصوص تئوري ماليات بر ارزش افزوده،    صاب نظران اقتصادي اين ماليات را از سه جنبه مختلف بررسي كرده اند . اين سه جنبه عبارتند از :

الف مسائل ساختاري ، اقتصادي ، اجتماعي ماليات بر ارزش افزوده . مشكلات مرتبط با آنها و راه هاي مقابله با اين مشكلات ؛

ب اثرات مختلف ماليات بر ارزش افزوده بر متغير هاي اقتصادي از ديدگاه خرد و كلان ؛

ج طرق اجراي مختلف ماليات بر ارزش افزوده در كشورهاي مختلف و استفاده از تجارب حاصل به منظور بهبود ساختار اين روش مالياتي .

تاريخچه

براي نخستين بار ، ماليات بر ارزش افزوده توسط (( فو زيمنس )) به منظور فائق آمدن بر مسائل مادي بعد از جنگ طرح ريزي و به دولت آلمان معرفي شد . به رغم اظهار علاقه و تمايل كشورهاي ديگر ( مثل آرژانتين و فرانسه ) در مورد آگاهي از چگونگي ساختار ماليات بر ارزش افزوده ، اين ماليات به طور رسمي تا 1354 در هيچ كشوري به كار گرفته نشد . در اين سال كشور فرانسه ماليات بر ارزش افزوده را به عنوان مالياتي براي كالاهاي مصرفي در مرحله توليد اعمال كرد و در 1986 اين كشور توانست ماليات بر ارزش افزوده را به صورت مالياتي جامع به مرحله خرده فروشي گسترش دهد .

در دهه 1960 بسياري از كشورهاي اروپايي از مزاياي ماليات بر ارزش افزوده آگاه شدند و اين ماليات تدريجاً در سيستم مالياتي بسياري از كشورهاي اروپايي به كار گرفته شد . در اواسط دهه 1960 ( سال 1966 ) جامعه اروپا به منظور هماهنگ سازي سيستم مالياتي و بهبود جريان كالاها و خدمات تمام كشورهاي عضو را مكلف به پذيرش ساختار ماليات بر ارزش افزوده كرد و نيز در پذيرش اين ماليات را به عنوان يكي از پيش نيازهاي  لازم به منظور عضويت در جامعه اروپا مطرح نمود .

در دهه 1960 و 1970 بسياري از اعضاي جامعه مشترك كشورهاي اروپايي اين ماليات را پذيرفتند .( دانمارك 1967- آلمان غربي 1968- لوكزامبورگ 1970- بلژيك 1971- ايرلند 1972- ايتاليا 1973 و بالاخره انگلستان 1973 ).در همين زمان و نيز در دهه هاي بعد كشورهاي ديگري ( از جمله برزيل ، اروگوئه ، مكزيك ، آرژانتين ، شيلي ، ساحل عاج ، امريكا ، ژاپن ، استراليا ، سوئد ، الجزاير ، مغرب و تونس ) به خيل كشورهاي استفاده كننده ازماليات بر ارزش افزوده كالاهاي كارخانه اي ، ماليات بر كل فروش ماليات بر درآمد شركتها و .. كردند .

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر