دانلود تحقیق درمورد اتوماسيون توسط سيستمهاي نتوماتيك

دانلود تحقیق درمورد اتوماسيون توسط سيستمهاي نتوماتيك

0 7.4k
دانلود تحقیق درمورد اتوماسيون توسط سيستمهاي نتوماتيك

با دانلود تحقیق در مورد اتوماسيون توسط سيستمهاي نتوماتيك در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق اتوماسيون توسط سيستمهاي نتوماتيك را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق اتوماسيون توسط سيستمهاي نتوماتيك ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:تحقیق در مورد اتوماسيون توسط سيستمهاي نتوماتيك

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:30 صفحه

قسمتی از فایل:

مقدمه

در اين فصل به معرفي سيستمهاي نتوماتيك مورد استفاده در خطوط توليدي اتوماتيك مي پردازيم. در اين نگارش تنها به اصول كلي طراحي و اجزاء مهم سيستمهاي نتوماتيك پرداخته خواهد شد كه مقدمه لازم جهت آشنائي تخصصي با اين سيستمها را براي يك مهندس كنترل فراهم مي آورد.

لغت نيوماتيك(Pneumatic)( كه به صورت پنوماتيك مطابق با برداشت از تلفظ اين لغت به زبان آلماني نيز در صنايع كشور مصطلح مي باشد) از ريشه يوناني(Pneumos) به معني تنفس گرفته شده است. استفاده از هوا فشرده در سيستمهاي صنعتي به ابتداي انقلاب صنعتي به ابتداي انقلاب صنعتي بر مي گردد و در ابتداي قرن بيستم به عنوان ابزار اصلي اتوماسيون سيستمهاي توليدي مورد استفاده قرار گرفته است. يك سيستم نيوماتيك شامل عملگرها يا جكهاي نيوماتيك، شيرهاي نتوماتيك يا الكترونيوماتيك، سنسورهاي نيوماتيك، سيستم هاي انتقال نيوماتيك و سيستم توليد فشار هوا مي باشد. در ابتداي اين فصل به توضيحي مختصر درباره برخي از اين اجزاء پرداخته و سپس طرحهاي اتوماسيون توسط سيستمهاي نيوماتيك را بررسي مي نمائيم.

 

 

2-1- اجزاء سيستم نيوماتيك

1-2-1- انواع شيرهاي نيوماتيك

شيرهاي استفاده شده در سيستمهاي نيوماتيك بمنظور كنترل سه كميت فيزيكي زير بكار مي روند.

1- كنترل وضعيت جريان         2- كنترل فشار هوا                   3- كنترل ميزان جريان هوا

شير كنترل وضعيت(directional valve) وسيله اي است كه متناظر با دريافت يك سيگنال ورودي به صورت نيوماتيكي يا الكتريكي جهت عبور هواي فشرده را تغيير
مي دهد و يا جريان يافتن يا متوقف شدن هواي فشرده در يك مسير را كنترل مي كند. اين شير كنترلي مهمترين جزء سيستم نيوماتيك در طراحي منطق سيستم هاي اتوماسيون
مي باشد. اين نوع از شيرهاي كنترلي توسط كميات زير طبقه بندي مي گردند:

1- تعداد پورتهاي نيوماتيك ورودي و خروجي(2، 3، 4 يا 5)

2- تعداد وضعيتهاي كنترل شونده حركتي شير(1، 2 يا 3)

3- نحوه تحريك شير(دستي، نيوماتيكي يا برقي)

4- مشخصات طراحي شير همانند ابعاد پورتهاي ورودي و خروجي، دبي شير و...

شكل زير اجزاء داخلي يك شير كنترلي و نحوه آب بندي آن توسط O-ring را نشان مي دهد. عضو اصلي شير كه وظيفه كنترل جهت حركت جريان را به عهده دارد سوزن شير يا Spool نام دارد.

R

 

 

 

شكل 1-1 اجزاء داخلي يك شير كنترل وضعيت

در اينجا مي توانيم تعدادي از شيرهاي كنترل وضعيت مورد استفاده متداوب در سيستمهاي اتوماسيون را با توجه به وظيفه اي كه انجام مي دهند( و نه با تكيه به اصول طراحي شير) طبقه بندي كنيم.

الف) شير 2*2(دو در دو به معناي دو پورت ورودي- خروجي و دو وضعيتي)

همانگونه كه در شكل 2-1 ملاحظه مي شود ساختار داخلي اين شير به گونه است كه در صورت عدم تحريك آن جريان ورودي هوا(پورت 1) نسبت به پورت خروجي(2) كاملا مسدود مي باشد و لذا اين شير در حالت نرمال قطع يا(NC) مي باشد. در صورت تحريك شير، جريان هوا بين پورت ورودي(1) و خروجي(2) برقرار مي شود. نمايش اين شير در مدارهاي نيوماتيك به فرم زير مي باشد:

پی دی اف داک

تمامي فایل ها این فروشگاه، داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه مي‌باشند و فعاليت‌هاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
ساخت فروشگاه فایل

عضویت در خبرنامه

ثبت نام کنید و آخرین مقالات و فایل ها را از طریق ایمیل دریافت کنید ، جهت ثبت نام فقط کافی ست که آدرس ایمیل را در کادر زیر وارد نمایید

اعتماد شما، سرمایه ماست


© کلیه حقوق وب سایت ، برای پی دی اف داک محفوظ می باشد .

طراحی و توسعه نرم افزار زهیر