دانلود پاورپوینت در مورد استان همدان

دانلود پاورپوینت در مورد استان همدان

0 9.2k
دانلود پاورپوینت در مورد استان همدان
 دانلود پاورپوینت در مورد استان همدان   تعداد 29اسلاید  آموزشی ویژه شما دانشجویان گرامی بصورت پاورپوینت قابل ویرایش با تخفیف ویژه از وبسایت قابل دانلود می باشد
نام فایل: دانلود پاورپوینت در مورد استان همدان 
فرمت فایل :پاورپوینت
تعداد اسلاید ها:29 اسلاید
شرح و قسمتی از فایل
دریافت
§
§
استان همدان با مساحت 20هزار و 172 کیلومتر مربع , 2/1 در صد از مساحت کل کشور را در بر می گیرد . این استان بین مدارهای 59 درجه و 33 دقیقه تا 49 درجه و 35 دقیقه عرض شمالی و 34 درجه و 47 دقیقه تا 34 درجه و 49 دقیقه طول شرقی از نصف النهار گرینویچ قرار گرفته است .
استان همدان جزو استانهای غربی ایران است که از شمال به استان زنجان , از جنوب به استان لرستان , از شرق به استان مرکزی و از غرب به استان های کرمانشاه و کردستان محدود می شود.بلندترین نقطه استان همدان ,قله الوند با ارتفاع 3574 متر و پست ترین مکان این استان اراضی عمر آباد در کنار رود قره چای در بخش شرا وپیشخوار است .

§
§جمعيت و ويژگي هاي آن
§تعداد جمعيت شهرستان همدان بر اساس سر شماري سال 85 معادل 637304 نفر بوده است كه37.4   درصد از جمعيت استان را شامل مي شود . از اين تعداد 81.2 درصد در نقاط شهري و18.8 درصد در نقاط روستايي ساكن مي باشند .
§
§
§استان همدان از نظر تقسیمات کشوری , 8 شهرستان , 16 شهر , 18 بخش , و 68 دهستان دارد و مرکز آن شهر همدان است .
این استان منطقه ای است مرتفع , کوهستان الوند که از شمال غربی به جنوب شرقی کشیده شده است جزو پیشکوه های داخلی زاگرس است . کوه الوند در جنوب و غرب شهر همدان قرار گرفته است و توده ای از سنگ گرانیت است .

§شهرستانها
§
اسدآباد ، بهار، همدان‌‌ ،کبودرآهنگ ، ملایر ، نهاوند ، رزن ، تویسرکان ,فامنین
§
§نژاد زبان مذهب:
§مردم استان همدان از نژاد آريایی و از قديمی ترين ساكنان ايران زمين هستند . بیشتر مردم این منطقه مسلمان و دارای مذهب شیعه جعفری هستند . کلیمیان ، زرتشتیان و ارمنیان از اقلیت های مذهبی استان همدان به شمار می روند . همچنین در این استان طوايف و اقوام مختلفی مانند فارس ، ترک ، لر و كرد ساكن هستند و هر كدام با فرهنگ و آداب و رسوم خاص خود زندگی می كنند .
§. فارس ها بیشترین ساكنين استان همدان هستند و از قديمی ترين ساكنان اين منطقه محسوب می شوند كه از دوران مادها در اين ناحيه اسكان يافته اند زبان اغلب ساكنان همدان فارسی و با گويش های حصاركی – جولانی ورمزياری و است . زبان فارسی ؛ زبان اصلی ساكنان استان همدان را تشكيل می دهد . زبان تركی در شمال و باختر استان همدان رواج دارد . زبان لری و لكی نیز گويش غالب ساكنان شهرستان های ملاير ، نهاوند و سامن است .
§
§
§وجه تسمیه:
§آشوريان باستان به شهرهاي قوم كاسي، عنوان " كاركاشي " داده بودند كه " كار " به معني قرارگاه يا منزلگاه و " كاشي " اسم قوم " كاسي گ است. آشور شناسان و مادشناسان، جملگي اين كار كاشي ( با شهر كاسيان ) را منطقه كنوني همدان دانسته اند.
§ پرفسور گيريشمن، باستان شناس معروف فرانسوي، معتقد است كه اسم قبلي هگمتانه، " اكسايا" يعني شهر كاسي ها بوده است.
§
§هگمتانه ، در داخل محدوده شهر فعلي همدان، و در دو سوي خيابان اكباتان واقع شده است. " هگمتانه"، يا " هنگمتانه " كه به زبان پارسي قديم به معني محل تجمع بوده، تركيبي از دو واژه " هنگ " به معني " جا " و " متانه " به معني " تجمع " است. اين واژه در زبان يوناني به صورت " اكباتانا " در آمده است، و در كتيبه هاي عيلامي به صورت " اك ماتانو " آمده است. برخي نيز معتقدند: " امدانه " يا " آماداي " كه در كتيبه پيلسر پادشاه آشور آمده به اين محل اطلاق مي شده. هگمتانه " در زبان ارمني، " اهمتان " و در زبان سرياني و پهلوي، اهمدان " ، در گويش نويسندگان عرب " همدان " و در تورات، " احتمانا" گفته شده است. همچنين سكه هايي از عهد ساساني كشف شده كه محل ضرب آنها " اهمتان " قيد شده است.
§
§وضعيت آب هاي استان همدان:
§و هواي استان همدان معتدل كوهستاني است .ميزان بارش در اين استان مطلوب نيست هر چند كه ميانگين بارش سالانه ي اين استان از ميانگين بارش كشور بالاتر است . استان همدان از نظر منابع خاك وضعيت مطلوبي دارد ولي ميزان بارش جواب گوي منابع خاك در بخش كشاورزي استان نيست.
§استان همدان با مشكل كم آبي رو به روست . اين امر علاوه بر لطمه زدن به بخش كشاورزي در برخي سال ها مشكلاتي را در زمينه ي تامين آب آشاميدني ايجاد مي كند.
§
§وضعيت اقتصادي استان

الف) بخش كشاورزي: با توجه به  وضعيت موجود آب  وهوائي امكان  كشت كليه محصولات كشاورزي  خاص  مناطق  سرد سير و معتدل  وجود دارد و تنها كشت محصولات گرمسيري ممكن نيست كه به اقتضاي شرايط خاص اقليمي واجتماعي محصولات بخصوصي عمده هستند كشت گندم ، جو، چغندر سيب زميني ، گوجه فرنگي ، علوفه ، حبوبات ، ذرت ، سير ، گردو ، محصولات جاليزي وتوليد كشمش داراي مزيت نسبي است استان ازنظرمراتع داراي وضعيت مطلوب واز نظر جنگل، نهالستان وباغداري فقيراست.
§
§

5,500 تومان