دانلود مقاله انقلاب اسلامي و انتفاضه فلسطين

دانلود مقاله انقلاب اسلامي و انتفاضه فلسطين

0 9.9k
دانلود مقاله انقلاب اسلامي و انتفاضه فلسطين

با دانلود مقاله در مورد انقلاب اسلامي و انتفاضه فلسطين در خدمت شما عزیزان هستیم.این مقاله انقلاب اسلامي و انتفاضه فلسطين را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود مقاله انقلاب اسلامي و انتفاضه فلسطين ادامه مطالب را بخوانید.

نام فایل:مقاله در مورد انقلاب اسلامي و انتفاضه فلسطين

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:22 صفحه

قسمتی از فایل:

 1-    انقلاب اسلامي و تآثير آن بر جنبش آزاديخواهي مردم فلسطين

پيروزي انقلاب اسلامي در ايران در برابر قدرتمندترين رژيم خاورميانه و بزرگترين متحد

آمريكا و رژيم صهيونيستي ، بارقه‌هاي اميد را در ميان مردم فلسطين زنده كرد.

رهنمودهاي حضرت امام را حل (ره) ساختار مبارزه عليه رژيم صهيونيستي را دگرگون ساخت         و انقلابي عظيم را در صحنه مبارزات پديد آورد و پرچم اسلام و مبارزات اعتقادي را به اهتزاز در آورد و همانگونه كه ملت ايران را با احياي اسلام زنده كرد ، ملتهاي فلسطين و لبنان و00

را نيز متحول ساخت. امام با زدودن زنگارهاي تحريف از چهره اسلام ناب خون تازه‌اي در رگهاي به خواب رفته جهان اسلام به جريان انداخت و طومار تمام محاسبات و معادلات استكبار جهاني          و صهيونيزم بين المللي را در هم پيچيد و استراتژي‌هاي هژمونيك اين غده سرطاني را با مشكل مواجه ساخت و فلسطيني‌هاي آواره و اسير را در سرزمينهاي اشغالي به حركت در آورد.

          وضعيت منطقه و سرزمين‌هاي اشغالي در آستانه پيروزي انقلاب اسلامي

به وجود آمدن اميد در دل مسلمانان بويژه فلسطينيان عزم آنها را در مبارزه جدي ساخت. در آن شرايط وضعيت سرزمينهاي اشغالي به شرح ذيل بود :

1-    قرار داد كمپ ديويد و ضيافت سادات در به رسميت شناختن اسرائيل و تعهد او با رژيم

صهونيستي مبني بر تضمين امنيت مرزهاي اسرائيل موجب شد تا وي از هر گونه مبارزه ضد اسرائيلي جلوگيري نمايد و مساعي خود را در راه اضمحلال ملت فلسطين به كار بندد و آنها را متفرق نمايد.

2-حكومت ملك حسين در اردن با حمله به فلسطيني‌ها و كشتار بي‌رحمانه آنان در سپتامبر سياه   و بر چيدن پايگاههاي آنها اسرائيل را به رسميت شناخت.

3-لبنان نيز به علت ساختار فرقه‌اي از اتخاذ يك موضع مشخص عاجز بوده و در مراحل مختلف مبارزات اعراب با رژيم صهيونيستي بصورت طيفي عمل نموده و گاهي سكوت و گاهي پشتيباني      و گاهي بر عكس عمل نموده است.

4- سوريه هم پس از روي كار آمدن حافظ اسد ، در سال 1973 فرضيه مبارزه مسلحانه را با اسرائيل در معرض آزمون قرار داده و با عدم همراهي مصر و عدم همراهي و حمايت به موقع شوروي سابق مواجه گرديد كه نتيجه آن شكست تز مبارزه كلاسيك با اسرائيل و سر آغاز نوعي حركت تبليغاتي و سياسي عليه رژيم صهيونيستي بود ، اما خود آنها به خوبي مي‌دانستند كه اين نوع مقابله هيچگاه رژيم صهيونيستي را به تهديد قطعي مواجه نمي‌سازد. 


4,000 تومان