دانلود سناریو و الگوی تدریس در مورد استفاده از روش ارزشیابی و فعالیت های گروهی هنرجویان مقطع هنرستان

دانلود سناریو و الگوی تدریس در مورد استفاده از روش ارزشیابی و فعالیت های گروهی هنرجویان مقطع هنرستان

0 5.5k
دانلود سناریو و الگوی تدریس در مورد استفاده از روش ارزشیابی و فعالیت های گروهی هنرجویان مقطع هنرستان

همکار عزیز بهترین سناریو و الگوی تدریس در مورد استفاده از روش ارزشیابی و فعالیت های گروهی هنرجویان مقطع هنرستان را با قیمت بسیار مناسب دانلود کنید با ما همراه باشید.این فایل سناریو و الگوی تدریس در مورد استفاده از روش ارزشیابی و فعالیت های گروهی هنرجویان مقطع هنرستان در تعداد صفحات 20 صفحه با فرمت word و قابل ویرایش در دسترس است و شما میتوانید بهترین و با کیفیت ترین فایل استفاده از روش ارزشیابی و فعالیت های گروهی هنرجویان مقطع هنرستان را از اینجا دانلود و مطالعه کنید.بسیار مفتخریم که سایت ما را برای دانلود سناریو و الگوی ندریس استفاده از روش ارزشیابی و فعالیت های گروهی هنرجویان مقطع هنرستان انتخاب کردید.

نام فایل:سناریو و الگوی تدریس در مورد استفاده از روش ارزشیابی و فعالیت های گروهی هنرجویان مقطع هنرستان

فرمت فایل:word و قابل ویرایش

تعداد صفحات فایل:20 صفحه

قیمت فایل:8000 تومان

قسمتی از فایل:

مقدمه کوتاه

سنجش و ارزشیابی یکی از مولفه های اصلی فرآیند آموزش است . تا ارزشیابی به عمل نیاید نمی توان فهمید که آیا یادگیری تحقق یافته است یا نه بنابراین هم هنر آموزان و هم هنرجویان به دانستن نتایج ارزشیابی نیازمندند . هنر آموزان از آن جهت که ببینند کارشان را چگونه انجام داده اند و هنرجویان از آن جهت که ببینند نقاط ضعف و قوتشان چیست .

شیوه های ارزشیابی متفاوت است و در هر موقعیتی به تناسب موضوع ، فراگیران و اهداف مورد نظر ، شیوه خاصی را می توان به کار برد . توانایی سخن گفتن و نوشتن ، توانایی ورزش کردن ، توانایی ساختن ، توانایی آزمایش کردن ، توانایی ترسیم کردن و توانایی های دیگر هریک به نوعی ارزشیابی می شوند و بهترین شیوه آن است که بتواند دقیق تر و بهتر ما را به نتیجه برساند یکی از جدیدترین روش های ارزشیابی ، ارزشیابی از فعالیت های گروهی هنرجویان است .

ارزشیابی از فعالیت های گروهی برای اندازه گیری این که چطور یادگیرندگان به سئوال های سنجش بعد از این که به آنها فرصت بحث با همسالان داده می شود جواب می دهند . به کار برده می شود این شیوه جدید ارزشیابی بر مبنای این نظریه که یادگیرندگان از طریق مشارکت و بحث همسالان بهتر یاد می گیرند تا این که به سئوال ها به طور فردی جواب دهند ، شکل گرفته است .

ارزشیابی گروهی از یادگیری گروهی به وجود آمده و دارای اهداف زیر می باشد :

-       بهبود فرآیند یاددهی – یادگیری

-       تاکید بر اهداف آموزش وپرورش در فرآیند یادگیری به جای محتوا

-  فراهم نمودن زمینه مناسب برای حذف حاکمیت مطلق امتحانات فردی و پایانی در تعیین سرنوشت تحصیلی هنرجو

 

-       افزایش بهداشت روانی محیط یاددهی – یادگیری


8,000 تومان